Perquè?

El projecte Ca‘n Figuereta neix de la necessitat de conciliar la vida laboral i familiar.
Arran de la Maternitat he pogut sentir i experimentar de primera mà la dificultat de prendre la decisió de deixar el teu fill/a en mans de gent a qui no coneixes i a càrrec de professionals que pot ser no li dedicaran tota l’atenció que necessita en aquesta primera etapa de la seva vida, per manca de temps, de recursos o d’espai. De 0-3 anys és una etapa molt sensible en la qual l’amor, l’afecte i el contacte físic són essencials i importantíssims pel seu desenvolupament com a persona íntegra.

La separació temporal del fill/a i els pares moltes vegades és un fet traumàtic si no succeeix de manera pausada i natural, respectant el temps que cada nin/a necessita per assimilar aquesta separació del seus progenitors.

Posant-me en la pell de les famílies que s’enfronten en aquest difícil moment, decideixo obrir les portes de casa meva i de la meva família, per poder acompanyar amb tot el respecte, calidesa i diversió, als infants i papas que ho desitgin , de la madeixa manera que jo com a mare desitjaria que ho fessin amb el meu fill.

Anuncis